Ne extindem și în Suceava
Express credit

Contează. Pe bani. Și pe noi.

Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne

Am deschis agenție și în Suceava

Marți, 27 noiembrie 2018, Express Credit Amanet a deschis, în cartierul Burdujeni, Calea Unirii nr. 80, bl. 59A, sc. D, prima agenție în Suceava. Este o nouă mutare în procesul de extindere a celei mai mari rețele de profil din regiune și a doua la nivel național.

Agentia Suceava

Deschiderea noii agenții s-a făcut în pragul Sărbătorilor de iarnă, pe o ninsoare ca-n povești. Serviciile și produsele oferite se doresc a fi soluții accesibile atât pentru cei care au nevoie de un împrumut cu garanție, cât și pentru cei care se gândesc deja la cadouri. Asta pentru că bijuteriile și electronicele care se pot găsi la Express Credit Amanet sunt o variantă inteligentă de achiziție pentru oamenii care pregătesc surprize plăcute celor dragi în această lună.

Agentia Suceava

Din studiile noastre a rezultat faptul că sucevenii duceau lipsa unei agenții de profil în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă, legalitatea și transparența afacerii sunt factori diferențiatori. Am venit mai aproape de nevoile clienților noștri din Suceava și am făcut, astfel, o mutare firească.” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Agentia Suceava

În intenția de a avea succes încă de la start, Express Credit Amanet a lansat, până la 31 decembrie 2018, promoția tradițională la deschiderea unei noi agenții: COMISION ZERO la orice împrumut cu garanție, de maxim 1000 de lei. De acest avantaj poate beneficia, o singură dată, fiecare client nou al agenției din Suceava. În plus, pentru aceeași perioadă, bijuteriile și produsele electronice oferite spre vânzare au o reducere de 10%.

Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne