Avantajele Amanetului

Avantajele Amanetului

Dacă nu ai avut nevoie vreodată de un împrumut rapid și fără multe condiții, este posibil să nu știi prea multe despre casele de amanet. Sau să ai o părere negativă asupra lor. Asta pentru că, în general, istoriile neplăcute sau experiențele nefericite sunt cele care se transmit cel mai ușor din gură în gură, iar România a avut parte, din păcate, de multe astfel de situații.

Ceea ce nu se întâmplă în cazul nostru. Pentru că, în fapt, instituțiile financiare non-bancare, serioase și profesioniste, sunt de mare ajutor pentru comunitățile pe care le deservesc.

 Express Credit

Vin la noi oameni care au o problemă cu banii și nu au la cine să mai apeleze. Sau cei care nu pot dovedi altor instituții financiare că au un venit constant și sunt refuzați. Există situații în care clienții noștri au nevoie de o sumă anumită pe o perioadă scurtă, pentru a face o afacere sau a nu pierde o ocazie. Sau sunt cei care pur și simplu au facturi scadente de achitat și nu au cum să mai aștepte până la următorul salariu.

De multe ori, Express Credit a ținut curentul electric pornit, chiria plătită la timp sau mâncarea zilnică pe masa celor care muncesc, dar au parte, periodic, de situații în care au nevoie de împrumuturi pe termen scurt.

Împrumuturile oferite de Express Credit beneficiază de toate avantajele amanetului:

Rapid. Specialiștii noștri evaluează în cel mai scurt timp bunurile oferite spre garanție iar contractul de credit se poate semna în câteva minute.

Simplu. Pentru a obține un împrumut nu este nevoie decât de un act de identitate. Intri în posesia banilor fără complicații inutile precum adeverințe de salariu sau alte documente obligatorii.

Rămâi proprietar al bunurilor amanetate. Ele vor fi păstrate, pe perioada contractului, în agențiile Express Credit Amanet, dotate cu echipamente de păstrare a valorilor și protecție anti-efracție, fiind asigurate gratuit.

Condițiile de creditare sunt avantajoase. De exemplu, contractul de credit se poate prelungi, fără penalități, pentru o perioadă cuprinsă între 5 și 30 de zile, ori de câte ori dorește clientul.

Express Credit Amanet rămâne o soluție la dispoziția ta dacă vei avea vreodată nevoie de bani, urgent și fără mari bătăi de cap.