Despre Noi

Istoric Express Credit Amanet

Despre noi

Express Credit Amanet este o Instituție Financiară Nebancară care oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 29 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani, Suceava, Roman și Fălticeni.

Express Credit Amanet are două domenii principale de activitate:

  • acordarea de credite rapide, pe termen scurt, cu garanții
  • vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare.
 Express Credit

AVANTAJE

Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale industriei de care aparține. Astfel, tot ceea ce facem este 100% legal și transparent, angajații noștri sunt serioși și bine instruiți, sediile sunt moderne și accesibile.

Avem o experiență de peste 18 ani în domeniu. În tot acest timp am învățat să punem clienții pe primul loc, motiv pentru care le respectăm interesele și îi tratăm cu maximum de profesionalism. Întreg teritoriul orașului Iași este acoperit de agențiile noastre, multe dintre ele având orar extins sau non-stop, tocmai pentru a fi alături de clienți atunci când și acolo unde ei au nevoie.

Ne străduim permanent să putem oferi cele mai mici niveluri practic posibile la comisioanele pentru împrumuturile oferite, precum si la prețurile obiectelor oferite la vânzare. La noi puteți găsi cea mai largă gamă de produse electronice și bijuterii, dar si alte obiecte de valoare și utilitate ridicată. Acestea se pot vinde și în rate, cu comision 0%.

Garantăm clienților faptul că obiectele amanetate sunt evaluate corect, păstrate în cea mai mare siguranță și sunt înapoiate intact. Nu avem costuri și comisioane ascunse, iar volumul de lichidități pe care il putem oferi acoperă, practic, orice nevoie financiară. De aceea, tot mai mulți clienți apelează la noi atunci când trebuie să obțină un credit rapid, confidențial și fără birocrație inutilă.

Prin Credit Express puteți conta oricând pe bani, dar mai ales puteți conta oricând pe noi.

ISTORIC

Actuala companie Express Credit Amanet a luat fiinţă în septembrie 1999 prin deschiderea primei agenţii în cartierul Tudor Vladimirescu. Ea a apărut pe piaţa ieşeană sub numele de Casa de Amanet Electro Gold, nume care s-a consacrat ca fiind reprezentantul unor servicii de împrumut avantajoase, rapide și sigure, oferite de un personal calificat în relaţionarea cu clienţii şi evaluarea corectă a produselor lăsate drept garanţie.

Până în anul 2008, când s-a produs schimbarea numelui companiei de la Electro Gold la Express Credit Amanet, numărul de agenţii Electro Gold s-a mărit constant. El a ajuns la nouă, deservind clienţi din diverse cartiere ieşene. Astfel, în vara anului 2002 a fost deschisă cea de a doua agenţie Electro Gold în cartierul Alexandru cel Bun, iar până în 2005 încă trei noi agenţii în cartierele ieşene Dacia, Mircea cel Batrân şi Podu Roşu. În decembrie 2006 reţeaua se extinde cu încă o agenţie Electro Gold, cea din cartierul Păcurari, iar în toamna anului 2007 se inaugurează cea de a şaptea agenţie în zona Pieţei

Nicolina. La începutul anului 2008 a fost deschisă agenţia din cartierul Tătăraşi, continuând în vară cu cea de pe bulevardul Independenţei.

Această expansiune rapidă a companiei a fost posibilă datorită dinamismului şi profesionalismului întregii echipe Electro Gold, care s-a străduit să se impună pe piaţa ieşeană drept un lider al creditelor în regim de amanet. Pe parcursul celor peste nouă ani de activitate, întreaga politică de firmă a fost concepută în jurul deservirii operative şi corecte a intereselor clienţilor noştri, atât prin îmbunătăţirea permanentă a calitaţii serviciilor oferite, cât şi prin recompensarea clienţilor fideli prin sistemele de facilităţi, promoţii sau premii.

Anul 2009 a adus încă trei agenţii noi pentru Express Credit Amanet, cele din zona Gării, cartierul Nicolina şi cea de-a doua agenţie din Dacia. În cursul anului 2010, după deschiderea unei agenţii centrale, lânga Moldova Mall, compania s-a extins și în zonele limitrofe orașului Iași, cu agenţia din Tomeşti, apoi în anul următor cu agenţia din Dancu şi cea din Hârlău. Au mai fost adăugate agenţiile din Ţuţora, Zimbru şi Galata. În anul 2012 s-au deschis două agenţii în Vaslui iar în anul 2013 a fost deschis un magazin dedicat vânzării de electronice în Piaţa Nicolina.

Astăzi deținem 29 de agenții deschise în Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani, Suceava, Roman și Fălticeni.