Evenimente Express Credit Amanet
20.04.2016
image
20 Aprilie

Programul: "Ghid de educație financiară pentru copii"

Peste 56% dintre români consideră că lipsa educaţiei financiare duce la dificultăţi în rambursarea obligaţiilor de plată, arată un studiu multicultural..

Citește mai mult
12.03.2014

Sponsorizare / Asociația studenților chimiști CHEMIS din Iași

Sponsorizare pentru desfășurarea unei ample acțiuni de promovare a Faculatății de Inginerie Chimică și Protecția Mediului în zona Moldovei.

31.05.2011

Eveniment caritabil / " Şcoala DA"

Eveniment organizat de Fundaţia "Salvaţi copiii", filiala Iaşi, la care Express Credit Amanet a fost partener. Evenimentul a avut loc la Casa de cultura a Studenţilor şi s-a desfaşurat sub deviza "Şcoala mobila: daca nu poţi veni tu la şcoala, vine şcoala la tine". Şcoala mobila este un instrument educaţional conceput pentru copiii strazii, copii neşcolarizaţi sau cu risc de abandon şcolar. Beneficiarii acestui eveniment au fost copiii cu vârsta de peste 6 ani din zonele defavorizate ale judeţului Iaşi, copii care provin din familii sarace şi care au abandonat şcoala sau care nu au fost niciodata la şcoala.

05.07.2010

Acţiune umanitara / Ajutarea familiilor din zonele inundate

Acţiune umanitara organizată direct de către Express Credit Amanet, în satul Sauceşti (Bacau), care a avut ca scop ajutarea familiilor nevoiaşe, ale caror case şi gospodarii au fost afectate de inundaţii. Din sponsorizarea facuta de societate, de catre angajaţi şi de alte persoane cooptate în aceasta acţiune s-au cumparat alimente, haine şi paturi pentru sinistraţi.

15.05.2015
image
15 Mai

Sponsorizare / Asociația salvati copiii

Sponsorizare pentru Asociația Salvati Copiii.

20.02.2014

Sponsorizare / Asociația umanitară Daco-Romania

Sponsorizare pentru îngrijirea și însănătoşirea copiilor cu handicap.

27.05.2011

Eveniment caritabil / Cinema open air

Eveniment organizat de Stay Open în parteneriat cu asociaţia Alternative sociale, la care Express Credit Amanet a fost sponsor. Evenimentul s-a desfaşurat în parcarea Carrefour ERA sub deviza "Împlica-te. Ajuta. Schimba." Scopul acestui eveniment caritabil a fost sprijinirea copiilor aflaţi în pericol de abandon şcolar, din mediul rural - localitatea Belceşti, satul Liteni. Obiectivul acestui proiect a vizat prevenirea, corectarea fenomenului de parasire timpurie a şcolii şi sprijinirea copiilor pentru un viitor mai bun, prin strângerea de fonduri.

13.05.2010

Eveniment caritabil / StandUp 4 education

Eveniment realizat în colaborare cu organizaţia Salvaţi Copiii Iaşi pentru a veni în sprijinul unei şcoli defavorizate din mediul rural (satul Perieni, Probota / Iaşi). Express Credit Amanet a fost sponsor principal al evenimentului. Banii obţinuţi din sponsorizari au fost folosiţi pentru dotarea şcolii cu o bibliotecă nouă.

05.09.2014
image
05 Septembrie

Sponsorizare / Asociația xs motorsport

Sponsorizare pentru organizarea Raliului de Iasi.

20.02.2014

Sponsorizare / Asociația umanitară aripi spre viață

Sponsorizare pentru achiziția de medicamente pentru copii spitalizați în curs de tratament pentru cancer și leucemie.

01.12.2010

Spectacol Folcloric / Ziua naţionala a României / Tombola "Împrumuşi şi câştigi"

Cu ocazia Zilei Naţionale a României, Express Credit Amanet a organizat un spectacol folcloric intitulat "Azi e zi de sarbatoare", la care au participat Claudia Martinica, Constantin Bahrin şi Ansamblul Folcloric Doina Carpaţilor (coregrafia - Petre şuşu, conducerea muzicala - Marinica Botea). În acest cadru festiv, a avut loc şi extragerea câştigatorilor premiilor oferite la Tombola "Împrumuţi şi câştigi" - Ediţia 2010.

22.04.2010

Acţiune de ecologizare / Ziua internaţională a pamântului