Express credit

Contează. Pe bani. Și pe noi.

Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne

Express Credit Amanet este preluată de HPS Investment Partners, cu active de 39 miliarde USD

Cea mai mare rețea de profil din Iași, Express Credit Amanet, a trecut, începând cu martie 2018, în proprietatea companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York. Procesul de vânzare a început la mijlocul anului 2017 și a fost finalizat cu succes, compania fiind acum preluată în totalitate de la fostul proprietar, grupul DFC Global Corp. Președinte al consiliului de administrație pentru companiile Express Credit și Express Exchange a fost numit dl. Laurențiu Miuț.

În calitate de lider al pieței locale și ocupând locul doi în topul companiilor de profil la nivel național, Express Credit Amanet a încheiat anul 2017 cu rezultate financiare excelente. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă și accesibilă, legalitatea și transparența în care se derulează afacerea sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice permanent standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc. De aici și evoluția constant pozitivă a companiei.

”Acordarea unui credit rapid, pe termen scurt, cu garanții, este un proces sensibil iar alegerea companiei de la care să împrumuți se bazează pe încredere. Prin asta ne diferențiem, străduindu-ne să păstrăm un nivel ridicat de profesionalism.” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Despre preluarea companiei de către HPS Investment Partners, dl. Laurențiu Miuț a spus: ”S-a dovedit că suntem o afacere viabilă, cu perspective de creștere, care activează pe o piață în expansiune. Pe lângă evoluția financiară, au fost analizați factori precum nivelul profesional al angajaților, acoperirea oferită de rețeaua de agenții și imaginea pe care ne-am creat-o în piață. Și am stat bine la toate capitolele.”

Noul proprietar al Express Credit Amanet, HPS Investment Partners, este o companie globală de investiții cu accent pe creditul non-investițional. Înființată în 2007, HPS are aproximativ 100 de profesioniști în domeniul investițiilor și peste 200 de angajați. Cu sediul în New York și zece birouri la nivel global, HPS a fost inițial formată ca unitate a Highbridge Capital Management, LLC, o filială a lui J.P. Morgan Asset Management. În martie 2016, directorii companiei HPS au achiziționat firma de la J.P. Morgan, care a păstrat strategiile fondului de hedging Highbridge. Începând din martie 2017, HPS are active de aproximativ 39 miliarde de dolari sub administrare.

Ca parte a HPS, Express Credit Amanet se va găsi, în continuare, pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, modernizarea proceselor și îmbunătățirea permanentă a interacțiunii cu clienții săi.

Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne