Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne

Express Credit Amanet acordă un nou Ford Fiesta, ocazie cu care organizează o loterie cu premii.

În cadrul campaniei promoționale ”Împrumuți și câștigi!”, Express Credit Amanet oferă un nou Ford Fiesta unei persoane câștigătoare din Iași. Automobilul va fi înmânat noului proprietar printr-un eveniment care se va desfășura în data de 30 mai 2017, ora 13:00, la sediul principal al companiei din Iași, str. Silvestru nr. 1. bl. L1

Express Credit Amanet organizează, cu ocazia acestui eveniment, o loterie la care poate participa orice persoană dornică să ghicească dacă fericitul câștigător al automobilului este o doamnă sau un domn. Astfel, în zilele de 26, 29 și prima parte a zilei de 30 mai 2017, lângă mașina expusă în fața sediului Express Credit Amanet se vor găsi reprezentante ale companiei, care vor înmâna trecătorilor formulare de tombolă. Participanții vor completa datele lor de contact și vor introduce biletul într-una dintre cele două urne, exprimându-și astfel opțiunea: câștigător femeie sau câștigător bărbat.

Tragerea la sorți se va desfășura marți, 30 mai 2017 ora 13:00 la sediul Express Credit Amanet, cu ocazia decernării Fordului Fiesta și a prezentării câștigătorului. Premiile constau într-un laptop Toshiba Satellite C55, două tablete Samsung T585 și trei telefoane Huawei P8 Lite. Ele vor fi înmânate pe loc câștigătorilor prezenți la eveniment și vor fi anunțate pe pagina internet a companiei.

Evenimentul se dorește a fi și o ocazie de a promova, în rândul publicului larg, serviciile serioase și profesioniste pe care Express Credit Amanet le oferă, în calitate de instituție financiară non-bancară, aflată la dispoziția comunității ieșene.

Castigatori Premii Tombola "Pariază si Castigă"

# Premiu Nume Castigator
1. Laptop Toshiba Satellite C55

Ojog Dorel

2. Tableta Samsung T585

Burciu Andrei

3. Tableta Samsung T585

Lupu Corina

4. Telefoan Huawei P8 Lite

Panaite Constantin

5. Telefoan Huawei P8 Lite

Juverdeanu Violeta

6. Telefoan Huawei P8 Lite

Ailiesei Laura

Express Credit Loz
Express Credit Loz