Fii si tu Mos Craciun

Ai întrebări?

Te rugăm să ne contactezi telefonic sau prin email dacă ai nevoie de mai multe informații.

Contactează-ne

Anul acesta, 2017, Sărbătorile sunt mai generoase cu premii și cadouri de la Frank. Așa că apelăm la TINE, cititor al acestei pagini, ca să ne ajuți. Te rugăm să fii și tu Moș Crăciun, cu ajutorul nostru, al celor de la Express Credit Amanet. Pentru asta, trebuie să ne recomanzi un copil nevoiaș, care ar avea cu adevărat nevoie de un laptop sau o tabletă și pe care-l poți face fericit de Sărbători.

Frank Express va oferi 5 laptopuri și 5 tablete pentru 10 copii care vor fi selectați cu ajutorul prietenilor noștri de la Impact FM. Pentru a recomanda un copil, tot ce trebuie să faci este ca în perioada 10 decembrie – 24 decembrie să completezi un formular scurt, pe care îl găsești aici: http://impactfm.ro/fii-si-tu-mos-craciun/ . Nu uita să povestești câte ceva despre copilul care consideri că are nevoie de acest cadou.

Copiii care îl vor întâlni pe Moș Crăciun și spiridușul, în Iași, vor fi selectați de echipa Impact FM și vor fi anunțați, la radio și pe website-ul www.impactfm.ro , să vină pentru a-și primi cadoul.

Anul acesta, fii și tu Moș Crăciun, pentru ca Sărbătorile să fie mai generoase!