DE 20 ANI

Partenerul perfect pentru situații neprevăzute!

DESPRE NOI

Express Credit Amanet

Suntem o Instituție Financiară Nebancară care oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 34 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Suceava, Roman, Fălticeni, Bacău și Bârlad.

Express Credit Amanet respectă standardele de afaceri ale industriei de care aparține. Astfel, tot ceea ce facem este 100% legal și transparent, angajații noștri sunt serioși și bine instruiți, sediile sunt moderne și accesibile.

Avem o experiență de peste 20 ani în domeniu. În tot acest timp am învățat să punem clienții pe primul loc, motiv pentru care le respectăm interesele și îi tratăm cu maximum de profesionalism. Întreg teritoriul orașului Iași este acoperit de agențiile noastre, multe dintre ele având orar extins pentru a fi alături de clienți atunci când și acolo unde ei au nevoie. Ne străduim permanent să putem oferi niveluri mici la comisioanele pentru împrumuturile oferite, precum si la prețurile obiectelor oferite la vânzare.

De asemenea, la noi puteți găsi o gamă largă de produse electronice și bijuterii, dar si alte obiecte de valoare și utilitate ridicată. Acestea se pot vinde și în rate, cu comision 0%.

Garantăm clienților faptul că obiectele amanetate sunt evaluate corect, păstrate în siguranță și sunt înapoiate intact. Nu avem costuri și comisioane ascunse, iar volumul de lichidități pe care il putem oferi acoperă, practic, orice nevoie financiară. De aceea, tot mai mulți clienți apelează la noi atunci când trebuie să obțină un credit într-un mod rapid, confidențial și fără birocrație inutilă.

Prin Express Credit Amanet puteți conta oricând pe bani, dar mai ales puteți conta oricând pe noi.

VIZIUNEA, MISIUNEA ȘI VALORILE

Express Credit Amanet

Misiunea noastră constă în a oferi soluții financiare rapide și sigure clienților noștri.

Viziunea.

ECHIPĂ
Oameni profesioniști, cu o vastă experiență.
SIGURANȚĂ
Bunurile clienților noștri sunt protejate și asigurate.
CORECTITUDINE
Respectăm legislația în tot ceea ce facem.
GARANȚIE
Oferim clienților siguranța unor produse de calitate.
CLIENȚI
Suntem transparenți în relația noastră cu clienții noștri.
EFICIENȚĂ
Oferim credite în maxim 5 minute.

Valori

Responsabilitate

Onestitate

Respect

DESCOPERĂ

Istoricul Companiei

1999 - 2007

Inceputurile Companiei

Actuala companie Express Credit Amanet a luat fiinţă în septembrie 1999 prin deschiderea primei agenţii în cartierul Tudor Vladimirescu. Ea a apărut pe piaţa ieşeană sub numele de Casa de Amanet Electro Gold, nume care s-a consacrat ca fiind reprezentantul unor servicii de împrumut avantajoase, rapide și sigure, oferite de un personal calificat în relaţionarea cu clienţii şi evaluarea corectă a produselor lăsate drept garanţie.

Numărul de agenţii Electro Gold s-a mărit constant. El a ajuns la nouă, deservind clienţi din diverse cartiere ieşene. Astfel, în vara anului 2002 a fost deschisă cea de a doua agenţie Electro Gold în cartierul Alexandru cel Bun, iar până în 2005 încă trei noi agenţii în cartierele ieşene Dacia, Mircea cel Batrân şi Podu Roşu. În decembrie 2006 reţeaua se extinde cu încă o agenţie Electro Gold, cea din cartierul Păcurari, iar în toamna anului 2007 se inaugurează cea de a şaptea agenţie în zona Pieţei Nicolina.

2008

Extindere si Rebranding

În anul 2008 s-a produs schimbarea numelui companiei de la Electro Gold la Express Credit Amanet. De asemenea, la începutul anului 2008 a fost deschisă agenţia din cartierul Tătăraşi, continuând în vară cu cea de pe bulevardul Independenţei.

Această expansiune rapidă a companiei a fost posibilă datorită dinamismului şi profesionalismului întregii echipe Electro Gold. Pe parcursul celor peste nouă ani de activitate, întreaga politică de firmă a fost concepută în jurul deservirii operative şi corecte a intereselor clienţilor noştri, atât prin îmbunătăţirea permanentă a calitaţii serviciilor oferite, cât şi prin recompensarea clienţilor fideli prin sistemele de facilităţi, promoţii sau premii.

2009 - 2012

Extindere locală și regională

Anul 2009 a adus încă trei agenţii noi pentru Express Credit Amanet, cele din zona Gării, cartierul Nicolina şi cea de-a doua agenţie din Dacia. În cursul anului 2010, după deschiderea unei agenţii centrale, lânga Moldova Mall, compania s-a extins și în zonele limitrofe orașului Iași, cu agenţia din Tomeşti, apoi în anul următor cu agenţia din Dancu şi cea din Hârlău. Au mai fost adăugate agenţiile din Ţuţora, Zimbru şi Galata. În anul 2012 s-au deschis două agenţii în Vaslui.

2013 - 2017

Partener nou

În anul 2013 compania a fost vândută concernului american Dollar Financial Group, Inc.

2018

Partener într-o rețea Globală

Express Credit Amanet este preluată de HPS Investment Partners

Express Credit Amanet, a trecut, începând cu martie 2018, în proprietatea companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York. Procesul de vânzare a început la mijlocul anului 2017 și a fost finalizat cu succes, compania fiind acum preluată în totalitate de la fostul proprietar, grupul DFC Global Corp.

Ca parte a HPS, Express Credit Amanet se va găsi, în continuare, pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, modernizarea proceselor și îmbunătățirea permanentă a interacțiunii cu clienții săi.

Noi extinderi regionale

Agenții Suceava, Roman, Botoșani

De asemenea, în prima parte a anului 2018, compania a văzut o extindere a ariei de deservire a clienților, înființând noi agenții în Suceava, Roman și Botoșani.

2019

Extinderea regională continuă

Fălticeni, Bacău, Bârlad și Piatra Neamț

Și în anul 2019, politica de extindere  și în alte orașe ale Moldovei a continuat, compania deschizând 5 agenții noi: Falticeni, Bacău 1 și 2, Bârlad și Piatra Neamț.

Prezent

Astăzi deținem 34 de agenții deschise în Iași, Vaslui, Hârlău, Suceava, Roman, Fălticeni, Bacău și Bârlad.

Ai nevoie de un credit, RAPID?
Vezi care este comisionul pentru suma pe care dorești să o împrumuți și aplică online pentru un credit cu garanție.

Express Credit Amanet rămâne o soluție avantajoasă la dispoziția ta dacă vei avea vreodată nevoie de bani, urgent și fără mari bătăi de cap.