ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Tu întrebi,
Frank răspunde!

Da, la Express Credit te ajutăm să achiziționezi în rate produsele favorite. Vei achita un avans din prețul total, apoi lunar vei achita restul de bani. Atunci când ai achitat integral suma, vei primi și produsul dorit. Până atunci, îl vom păstra în cele mai bune condiții.

Poți folosi formularul online pentru a cere o evaluare a produsului tău.

Da, poți comanda produsul dorit folosind portalul olx (https://expresscredit.olx.ro) sau contactând agenția unde ai identificat un produs pe care ți-l dorești și noi vom suporta costul curierului la comenzile de peste 500 RON.

Da, fiecare agenție Express Credit Amanet are terminale POS pentru a putea să achiți rapid și sigur pentru împrumutul sau produsul tău.

E simplu – să fii major, să ai o carte de identitate validă și un produs electronic sau din aur cu care să garantezi împrumutul. Noi ne ocupăm de restul.

Nu există o sumă maximă. Noi vom evalua produsul tău și îți vom oferi valoarea corectă.

Comisioanele noastre pot varia, în funcție de produs sau de durata contractului de credit. Dacă vrei să vezi exact ce comision ai avea de plată, poți folosi formularul de calcul: https://www.expresscredit.ro/calculator-credite/

Trebuie să vii cu produsul tău și cartea de identitate în orice agenție Express Credit Amanet și colegii noștri te vor ajuta.

Cotațiile noastre la aur și argint, depind de carataj, fidelitatea clientului și piața internațională, așa că ele pot varia. De aceea, te rugăm să te adresezi celei mai apropiate agenții și vei afla cât valorează produsul tău.

Primim produse din aur și argint, electronice (telefoane, tablete, laptopuri, ceasuri, televizoare, etc.) și biciclete.

Nu, Express Credit Amanet oferă credite doar în regim de amanet.

Nu, poți cumpăra doar direct din agențiile noastre sau folosind portalul olx – https://expresscredit.olx.ro.

Dacă te afli în perioada de garanție, contactează agenția de unde ai cumpărat produsul. Colegii noștri vor trimite în service produsul. Dacă nu va putea fi reparat, vei putea să îți alegi din stocul nostru un produs de aceeași valoare.

Atunci când închei contractul de credit, poți desemna o altă persoană cu excepția ta, care să scoată produsele. Dacă nu ai făcut asta, doar tu vei putea să retragi produsele amanetate.

Produsele se evaluează DOAR în agențiile Express Credit Amanet de către personalul nostru, oameni special pregătiți. Evaluările online sau telefonice sunt doar orientative.

Primul pas este să suni în agenția de unde ai produsul. Contactele agențiilor le găsești aici.

Dacă nu ai reușit să rezolvi problema, ai la dispoziție telefonul de reclamații – 0756 087 917.

Da, toate obiectele vândute de către Express Credit beneficiază de un an de zile garanție.

După perioada contractuală, contractul intră într-o perioadă de așteptare de încă 15 zile, timp în care poate fi prelungit. Ulterior prin-un anunț telefonic, perioada de așteptare poate fi agreată de comun acord cu clientul.

Da, contractul poate fi prelungit ori de câte ori este necesar fără a exista o limită a numărului de prelungiri.

Da, în urma vânzării bunului diferenta diferenta rezultata va fi returnată titularului de contract.

Prin intermediul platformei online ECA , orice produs aflat în lista de vânzare poate fi rezervat.