Express Credit Amanet a decis să se implice în lupta pentru eradicarea lui COVID-19, donând o sumă considerabilă Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie din Iași.

Express Credit Amanet este o instituție financiară nebancară, ce oferă clienților săi servicii financiare de înaltă calitate. Aceștia sunt prezenți pe piața românească de 18 ani și au fost mereu alături de cei din comunitate, susținându-i atât cu credite de nevoi personale, cât și prin acțiunile și evenimentele susținute de ei.

De-a lungul ultimilor ani, Express Credit Amanet a susținut evenimente și asociații locale cum ar fi: Asociația „Salvați Copiii Iași” și evenimentele ei, Swimathon, Maratonul Internațional Iași, Maratonul „Blessing Hearts” și Olimpiada ONU. Acestea sunt doar o parte din acțiunile caritabile și cu impact comunitar la care compania ieșeană a fost parte.

De data aceasta, cei de la Express Credit Amanet au ales să doneze Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie suma de 20.000 de lei ce va fi folosită în sprijinul pacienţilor cu boli respiratorii grave şi protecţia personalului în contextul perioadei marcate din plin de pandemia cu coronavirus. În plină criză cauzată de acest virus, Express Credit Amanet este doar un exemplu ce ar trebui să îndemne cât mai multe companii să facă același lucru.