Anul acesta, vara vine cu energie, premii și muzică bună!

Express Credit Amanet este alături de clienții săi, oferindu-le ocazia de a participa la unul din cele mai mari festivaluri din România – AFTERHILLS 2019.

În perioada 7.06.2019 – 23.08.2019, clienții Express Credit care trec prin zona Podu Roș sau Tudor Vladimirescu, vor putea observa două stații de transport public prin care Frank, partenerul de încredere în orice moment, le oferă șansa de a câștiga bilete la un eveniment de renume.

Mai exact, cei care ajung în aceste zone, vor putea scana un cod QR cu ajutorul telefonului mobil primind în schimb un cod unic de participare. Pe baza acestuia și a unui contract de împrumut, vor fi înscriși în concurs. Partenerii noștri de la AFTERHILLS pun la dispoziție 15 bilete free pass pentru cele două week-enduri pline de muzică, energie și artiști de renume.

Premiile vor fi acordate în urma a 6 extrageri, ce se vor desfășura la sediul companiei Express Credit Amanet, clienții câștigători fiind anunțați pe loc.

Vom avea astfel 15 clienți fericiți care vor putea petrece două week-end-uri de neuitat alături de artiști de talie mondială precum Rita Ora sau Gareth Emery. Timp de 6 zile vor fredona versurile, se vor conecta cu natura și chiar vor putea să se bucure de ateliere creative. Totul, completat cu mâncare savuroasă, artă neconvențională și cu surprize pentru toate simțurile!

Mai multe detalii găsiți în Regulamentul campaniei.