Două noi agenții – Suceava și Fălticeni sunt de acum la dispoziția celor care doresc un împrumut rapid sau a clienților pasionați de produse electronice. Astfel, dacă în luna noiembrie 2018, Express Credit Amanet a deschis, în cartierul Burdujeni, prima agenție în Suceava, în luna februarie a venit rândul Fălticeniului să beneficieze de o agenție nouă Express Credit.

Este o nouă mutare în procesul de extindere a unei dintre cele mai mari rețele de profil din regiune. Într-un interviu pentru presa locală, Laurențiu Miuț, managerul general al Express Credit Amanet, a accentuat dorința companiei de a oferi soluții viabile locuitorilor zonei pentru diversele probleme ce pot apărea în viața oricui.

Continuăm extinderea rețelei noastre de agenții și acoperim, încetul cu încetul, întreaga zonă a Moldovei. O facem pentru că și la nivel local se simte nevoia profesionalizării serviciilor de tipul celor pe care le oferim noi. Oamenii cer siguranță, seriozitate și disponibilitate atunci când vine vorba despre bani și alte valori. Venind mai aproape de nevoile clienților noștri din Suceava am făcut o mutare firească, întrucât, din statisticile noastre, tot mai mulți suceveni au apelat la serviciile Express Credit Amanet în ultimii 10 ani, chiar dacă eram la o distanță considerabilă. Ne dorim clienți și în Suceava, pentru că o instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, poate fi de mare ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Știm asta din experiența noastră de aproape 20 de ani și urmează să o demonstrăm și aici.