În Moldova își desfășoară activitatea o companie care a devenit una dintre cele mai importante rețele de case de amanet din regiune prin faptul că a abordat lucrurile în mod diferit față de standardele obișnuite ale industriei. Este vorba despre Express Credit Amanet, care a deschis joi, 14.11.2019, o nouă agenție în Bacău. Prin ce este ea diferită? Prin transparență.

Express Credit Amanet oferă clienților săi servicii financiare accesibile, credite rapide cu garanții, pe termen scurt, și comercializează bijuterii, electronice și alte produse de valoare prin intermediul celor 34 de agenții din Iași, Vaslui, Hârlău, Botoșani, Suceava, Roman, Fălticeni și Bacău. Compania și-a început activitatea în Iași, în 1999, și s-a extins pentru a deveni una dintre cele mai mari rețele de profil de pe piața locală. Sloganul său ”Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.” este susținut printr-o activitate 100% legală și transparentă, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, dintre care două, acum, și în Bacău.

Agenția Bacău 2 beneficiază, probabil, de cea mai modernă amenajare dintre cele 34 de locații Express Credit Amanet prezente în orașe principale din Moldova. Pereții de sticlă și deschiderile largi alcătuiesc un loc primitor, cu multă lumină, cu totul diferit față de spațiile înguste și întunecoase cu care suntem obișnuiți în cazul caselor de amanet. Această transparență este susținută și de angajați – profesioniști, amabili, orientați către client.

”La amenajarea agenției Bacău 2 am angajat serviciile unui designer specializat, pentru că ne-am dat seama, de-a lungul timpului, că un client își dorește o experiență atât utilă, cât și plăcută. De aceea ne-am propus să oferim serviciile noastre financiare într-un mediu prietenos, deschis și transparent, reflectat prin prezența unui mare număr de pereți din sticlă – desigur, securizată! – dar și prin angajați instruiți și amabili” ne-a spus, zâmbind, dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Este de remarcat faptul că toate informațiile utile, legate de amanet, dar și de vânzarea de produse, sunt afișate la vedere, în cadrul agenției, dar și pe website-ul companiei sau în pagina sa Facebook. Produsele sunt expuse spre vânzare în vitrine spațioase, iar personalul oferă recomandări și sfaturi utile, atât pentru împrumuturi în regim de amanet cât și în ceea ce privește gama largă de produse – bijuterii remarcabile și electronice diverse – oferite cu garanție și la prețuri cu adevărat atractive.

”Am deschis prima agenție într-un cartier al Bacăului acum câteva luni și am constatat că băcăuanii au dovedit un interes real pentru creditele primite rapid, fără multe formalități, în condiții de deplină siguranță. De aceea am amenajat și această a doua locație, în Pasajul Revoluției nr. 3, spre a fi mai aproape de centrul orașului” ne-a declarat dl. Laurențiu Miuț. ”De multe ori, publicul privește cu ochi sceptici industria pe care o reprezentăm, dar o instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, poate fi de mare ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Iar părerea oamenilor se schimbă odată cu experiențele pozitive pe care le au atunci când lucrează cu noi” a spus directorul companiei.

Standardul acesta în afaceri este susținut de Express Credit Amanet și prin prisma faptului că rețeaua este parte a companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York și active de aproximativ 58 miliarde de dolari sub administrare. Este o garanție a stabilității, profesionalismului angajaților și orientării pe termen lung în ceea ce privește derularea activităților companiei.

 

Articol sursa: aici.