Express Credit Amanet, una dintre cele mai mari rețele de profil din Moldova a deschis  prima agenție din Bacău, agenția fiind localizată pe Calea Republicii, nr. 21, sc. C, parter. Povestea Express Credit a început la Iași în 1999, odată cu deschiderea primelor agenții și a crescut constant. La acest moment compania este parte a HPS Investment Partners, LLC, fond de investiții global cu sediul la New York și active de aproximativ 46 miliarde de dolari sub administrare.

Rețeaua de agenții a crescut constant, pornind în 1999 de la 2 agenții în Iași și extinzându-se treptat în 8 orașe din Moldova. Agenția din Bacău, se înscrie în acest trend de dezvoltare constantă. Deschisă în cartierul URA, ea oferă clienților un spațiu generos, fiind o investiție care respectă toate standardele de siguranță prevăzute pentru această industrie. Aici, clienții sunt primiți și tratați în mod profesionist, de către angajați bine instruiți. În cadrul agenției este expusă o gamă largă de produse oferite spre vânzare, precum bijuterii sau electronice, la prețuri cu adevărat avantajoase.

Apartenența la o companie globală, a crescut și mai mult exigența și eficiența serviciilor, organizația continuând să ofere clienților săi siguranță și calitate, confirmând și sloganul companiei: Contează. Pe bani. Și pe noi. Acest crez este susținut prin împrumuturile cu garanție acordate simplu și rapid. Pentru a oferi clienților noștri, încă de la început o experiență memorabilă, Express Credit Amanet lansează, cu ocazia deschiderii primei agenții din Bacău, mai multe promoții speciale, printre care se află și electronice de ultimă generație la prețuri speciale.

Bacăul este un centru urban important, cu oameni deschiși, care merită servicii de calitate. Ne dorim să venim în sprijinul lor, pentru că știm că o instituție financiară non-bancară, serioasă și profesionistă, este un adevărat ajutor pentru comunitatea pe care o deservește. Am experimentat acest lucru în cei peste 20 de ani de activitate și vom demonstra asta și la Bacău” afirmă dl. Laurențiu Miuț, manager general al companiei.

Express Credit Amanet oferă clienților săi servicii financiare accesibile prin intermediul celor 33 de agenții din Iași, Bacău, Vaslui, Roman, Hârlău, Botoșani, Fălticeni și Suceava.  Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul “Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi“.